Кратка информация:

Име: Атанас Велев

Височина: 180 см

Тегло: 78 – 82 кг

Местожителство: София, България

Длъжност: Персонален фитнес треньор и консултант по спортно хранене.

 

Здравейте и благодаря, че отделихте от времето си, за да посетите моята уебстраница! Името ми е Атанас Велев и съм сертифициран треньор по фитнес и фитнес културизъм. Притежавам лиценз от Българската федерация по културизъм и фитнес (БФКФ) и диплома от Националната спортна академия „Васил Левски“ (НСА). Практическият ми опит в областта на фитнеса и спортното хранене надхвърля период от десет години. Различното в моя подход е, че съм 100% фокусиран върху постигането на резултати от моите клиенти. Благодарение на опит и практика методите ми са достатъчно гъвкави, за да може да се приспособят към различните видове лайфстайл и да водят до положителни резултати за всеки един от вас, независимо от това колко заето е ежедневието ви.

Какво предлагам?

1. Перманентна загуба на излишните мазнини:

Mоят подход е уникален с това, че мога да ви помогна веднъж и завинаги да се освободите от ненужните килограми. Това означава, че ако стриктно следвате препоръките и напътствията ми, подкожните мазнини ще започнат да се топят по-бързо от всякога. Нещо повече, те никога няма да се завърнат обратно! Тайната се крие в използването на специфични макро- и микронутриентни комбинации, които имат за цел да „атакуват“ чувството за глад и повишения апетит от всички възможни ъгли.

Това, което е от най-голямо значение за мен, е всеки един от моите клиенти след определен период от време да придобие необходимите знания, чрез които сам да може да регулира своето тегло без чужда помощ. Ето защо, когато избирате моите услуги, вие инвестирате във вашето здраве и фитнес не само в краткосрочен план, но и за в бъдеще.

 

2. Покачване на чиста мускулна маса:

За да трансформирате тялото си напълно, след като сте свалили излишните мазнини, ще бъде време да покачите чистата си телесна маса. Това твърдение важи с еднаква сила и за двата пола. Дамите също трябва да развият мускулните си влакна, за да изградят така желаните „секси“ извивки на точните места. Моите методи са ефективни от гледна точка на това, че позволяват покачване на теглото почти изцяло за сметка на чистата телесна маса с минимално увеличаване на подкожните мазнини. Ключът се крие в комбинирането на правилния калориен прием, подходящото ниво на седмична физическа активност и най-добрия метод за постигане на прогресивно натоварване според всяка индивидуална ситуация.

И тук, в дългосрочен план, целта ми е всеки един от моите клиенти да се научи правилно да манипулира трите основни тренировъчни параметъра  – честота, обем и интензивност – без моята помощ. Фитнесът е индивидуален спорт и само по този начин вие ще сте способни да станете своят личен фитнес треньор.

 

3. Електронни книги:

Ако все пак искате да промените тялото си, но не се интересувате от персонални фитнес услуги, може да посетите моя онлайн магазин и да разгледате поместените вътре електронни книги. Те в детайли обясняват кои са най-съществените елементи, участващи в създаването на една пълноценна и ефективна фитнес програма или хранителен режим. Всяка една от книгите е съпътствана от примерни тренировки и диети, които допълнително ще улеснят в пътя ви към желаната физика.

Личната ми трансформация:

Диплома и Лиценз:

Моля, обърнете внимание: Идеите и предложенията, съдържащи се в този уебсайт, не са предназначени да заместват консултациите с Вашия лекар и се основават на личния опит на автора и на неговите интерпретации на наличните изследвания в областта на медицината, спорта и здравословното хранене. Всички въпроси, свързани с вашето здраве, изискват медицинско наблюдение. Авторът в никакъв случай не носи отговорност, пред която и да е страна, за каквито и да било преки, косвени, наказателни, специални, случайни или други последващи вреди, произтичащи пряко или косвено от използването на материала,  продуктите или услугите, предоставяни на този уебсайт. Вие, като читател и ползвател на услугите, предоставяни от този уебсайт, сте изцяло и напълно отговорен за вашето  лично здраве и благосъстояние.

        © 2019 AGGRESSIVEFIT.COM